Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a TFSE – Cegléd mérkőzés után:

:

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés

Csütörtök este a 2021-es esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén a TFSE-MTK 77-69-re verte a VBW CEKK Ceglédet. A kosarsport.hu segítségével nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

TFSE-MTK – VBW CEKK Cegléd 77-69 (25-13, 14-18, 18-16, 20-22)

Magyar Bianka (vezetőedző, TFSE-MTK): Kotsis Gabi néni eddig mindig szerencsét hozott nekünk, hiszen akárhányszor itt volt, sikerrel vettük a találkozót. Ez egy hatalmas győzelem volt, mindannyian felelősséget vállaltunk egymásért, a fiatalok is. Sok hiányzó nélkül ilyen fantasztikusan játszottunk, így dicséret illeti az egész stábot. Innen szeretnénk folytatni a következő évben is! Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

Orlando Sandro (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): Sokat kell még dolgoznunk. A lányok mindent megtettek a pályán. A mentalitáson kell változtatnunk és remélhetőleg idővel az eredmények is jönni fognak. Gratulálok az ellenfélnek, emellett kiemelném Dúl Pankát, aki hihetetlen teljesítményt nyújtott ma.

Baa Dominika (TFSE-MTK): Nagyon készültünk az év utolsó mérkőzésére. Mindenki kivette a részét ebből a sikerből, küzdöttünk egymásért, így végül sikerült megnyernünk a mérkőzést.

Szabó Flóra (VBW CEKK Cegléd): Nem igazán kezdtük jól a találkozót. Egy-egy jobb periódusunk volt, ez a pályán is látszódott. Sajnos csak üldözni tudtuk a TFSE-t. Gratulálok nekik, megérdemelt sikert arattak.

 

Hirdetés