Hirdetés
Európa

Villámértékelések az Atomerőmű KSC Szekszárd – Reyer Venezia mérkőzés után:

:

Hirdetés

A szekszárdi Európa Kupa Final Four első elődöntőjében az Atomerőmű KSC Szekszárd 63-58-ra alulmaradt a Reyer Veneziával szemben, így a harmadik helyért játszhat a francia Carolo Basket együttesével. Az olasz gárda pedig a Valenciával vív döntőt. Nézzük, miként értékeltek a vezetőedzők az elődöntőt követően.

Umana Reyer Venezia – Atomerőmű KSC Szekszárd 63-58 (17-17, 18-16, 13-14, 15-11)

Giampiero Ticchi, vezetőedző Umana Reyer Venezia: Nagy csatát tudtunk megnyerni. Nagyon boldogok vagyunk, mert egy erős csapattal játszottunk, mely komoly kihívás elé állított minket. A végén ötpontos hátrányba kerültünk, de a játékosaim nagy szívvel küzdöttek a győzelemért. Az elvégzett munkánk alapján megérdemeltük ezt a sikert. Örömteli ez az eredmény, de még nem végeztünk. Még egy egy mérkőzés előttünk áll, amelyen ugyanilyen elszántsággal kell játszanunk. Debora Carangelónak is ajánljuk a győzelmünket, aki most nem lehetett itt velünk.
(Forrás: reyer.it)

Djokics Zseljko, vezetőedző Atomerőmű KSC Szekszárd: Brutálisan fizikális meccs volt, de sajnos kikaptunk. Van bennem egy kicsi hiányérzet, őszintén mondom, mert ritkán fordul elő, hogy erről beszélek meccs után, de a bíráskodással nem lehetek elégedett. Millió dolog történt, például nem védték Dewanna Bonnert kellően, aki ezáltal rossz állapotba került, a végjátékban pedig furcsa ítéletekkel sújtottak minket. Állítólag azért kaptam technikait, mert bent álltam a pályán… Harcoltunk, mindent kiadtunk magunkból, de az olaszok a végén jobban használták ki a hibáinkat, mint mi az övéiket. Büszke vagyok a csapatomra, az utolsó pillanatig volt esélyünk nyerni.
(Forrás: kscszekszard.hu)

Fotó: Tóth Zsombor

Hirdetés