Hirdetés
Magyarország

Visszaérkezett Miskolcra Shatori Walker-Kimbrough:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a közösségi felületein adta hírül, hogy visszaérkezett a klubhoz Shatori Walker-Kimbrough.

A Washington Mystics együttesével WNBA bajnoki címet szerző Shatori Walker-Kimbrough második szezonjára készül az Aluinvent DVTK-nál. Tavaly a bajnoki alapszakasz 22 mérkőzésén 30.4 perc alatt 18.7 pont, 4 lepattanó és 2.7 gólpassz volt átlaga. A rájátszás nyolc találkozóján pedig 28.5 perc 12.3 pont, 3.8 lepattanó és 1.9 gólpassz. Az Európa Kupa hasonlóan eredményesen alakult Shatori Walker-Kimbrough számára. Ott nyolc összecsapáson átlagban 33.2 percet töltött a pályán 15.3 pont, 2.9 lepattanó és 2.4 gólpassz mellett.

A WNBA-s karrierjét nézve a DVTK klasszisa idén egyértelműen szintet lépett. Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy a tavalyi elveszített döntő után ezúttal felért a csúcsra a Washington Mystics csapatával. A szakmai stáb lényegesen több feladat megoldásában számított a szolgálataira, mint 2018-ban.

A teljes rájátszást nézve hét találkozón 7.3 perc alatt 2.7 pont, 0.4 lepattanó és 0.4 gólpassz volt a 24 éves 180 cm magas játékos átlaga. Ezt megelőzően pedig toronymagasan a legjobb alapszakaszát zárta idén nyáron. 34 mérkőzésen 17.1 percet átlagolt, 6.7 pontot, 1.6 lepattanót és 1.2 gólpasszt elérve. Összehasonlítva kilenc perccel töltött többet a pályán és kétszer annyi pontot jegyzett az alapszakaszban Shatori Walker-Kimbrough, mint 2018-ban.

Az Aluinvent DVTK Facebook oldala kiemeli, hogy kedden már a csapattal tart Spanyolországba az amerikai légiós és akár pályára is léphet a Sedis Basquet csapata ellen a szerdai Európa Kupa csoportmérkőzésen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Finally she’s here! Welcome back Tori!😍👏🏾😍#dvtkinstagram @_shatori

DVTK kosárlabda 🏀⛹️‍♀️ (@dvtk.kosarlabda) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés