Hirdetés
Archivum

Visszajátszás: Rivas Ecopolis – Bourges 64-56:

:

Hirdetés

Eldõl a nyolcas döntõ utolsó kiadó helyének a sorsa is. Rivas Ecopolis vagy Bourges?
ÉLÕ KÖZVETÍTÉS

Statisztika

Rivas Ecopolis

Bourges Basket

A képekre kattintva nagy felbontásban is megtekinthetõ a statisztika.

4. negyed

Hatalmas öröm a madridiaknál. A spanyolok legeredményesebbje a 20 pontos Carson volt, de a 16 pontos Cruz játékát is ki kell emelni. A Bourgesnál Joens volt a legeredményesebb, de a végjátékban rengeteg hiba csúszott a játékába.

Mindegyik dobás sikeres. 64-56. A Bourges már nem tud pontot szerezni. Nyert 8 ponttal a Rivas Ecopolis és ezzel kvalifikált magát az isztambuli nyolcas döntõbe.

Joens eladja a labdát. 8 másodperc van vissza. 62-56-nál Carson dob két büntetõt.

Joens szabálytalankodik. Anna Cruz dob két büntetõt. Az egyik jó. 62-56. 30 másodperc.

Az utolsó percbe értünk Cruz dobása lejön. Tomádt a Bourges. Kaltsidou dobott két büntetõt. Az elsõ lejön, a második jó. 61-56. 44 másodperc.

Joens dobása lejön, Carsoné a lepattanó. Aguilar dobása is lejött, de Carson újabb lepattanót szed. 1 perc 9 másodperc van vissza a meccsbõl. Ndongue szabálytalankodik. Idõt kért a Rivas. Oldalról jönnek majd a spanyolok.

Kaltsidou adja el. Ismét támadhatott a Rivas. Anna Cruzt azonban Ndongue blokkolja, így nem dõl el semmi. 2 perc a meccsbõl. 61-55.

Teljesen telt ház van a Rivas Ecopolis csarnokában. A spanyolok állva tombolnak, a sérült Valdemoro pacsizik a társaival. 2 perc 41 másodperc van a mérkõzésbõl.

Megint elszórja a Bourges. Anna Cruz büntet, 61-55. Idõt kért a Bourges.

Carson hihetetlen távolról értékesít egy triplát, miután a Bourges eladta. 59-55.

Aguilar rutinja döntõ lehet. 56-55-re most a Rivas vezet. 4 perc.

Carson dobása is lejön. Most már idegesek a csapatok. Dumerc próbálja nyugtatni övéit, majd Ndongue-hoz passzol, aki két büntetõt dobhat. Csak az egyik jó. 55-54 a Bourges-nak.

Digbeau triplája lejön, de Cruz is eladja a labdát. Joens is triplát hibáz. Nem változik az állás. 54-54. 5 perccel a rendes játékidõ vége elõtt.

Cruz két büntetõbõl egyet dob be. 54-54. Egyenlõ.6 és fél perc a meccsbõl, pontosabban a rendes játékidõbõl.

Jones dobása jött le a gyûrûrõl a hazaiaknál, a következõ támadásból Miyem volt eredményes. 54-53. Vezet a Bourges!!

Carson vét támadóhibát, majd Kaltsidou elõtt nyílt meg az út a gyûrûig, de görög elrontotta.

Ashja Jones volt eredményes a madridiaknál, majd arra Ndongue válaszolt. 53-52.

Brown eredményes a Bourges elsõ támadásából. 51-50. Majd egy gyenge Rivas támadás után a vezetésért támadhatott a Bourges, de Brown ezúttal hibázott.

3. negyed

A negyed utolsó fél percében Carsson értékesített két büntetõt, majd Digbeu triplakísérlete jött le. Az utolsó másodpercekben Carson robogott végig a pályán, de már nem szerzett pontot. 30 perc után 51-48-ra vezetnek a spanyolok.

Joens triplából eredményes 35 másodperccel a negyed vége elõtt. 49-48! Zárkózik a Bourges.

Miyem egyedül igyekezett megoldani, de dobása lejött a gyûrûrõl. A másik oldalon megint eladják a spanyolok. Ezzel már él a Bourges. Nicholls szabálytalansága után Miyem dobhatott két büntetõt. Mindegyik sikeres. 49-44.

Carson vette kezébe az irányítást, betört és kiharcolt két büntetõt. Mindkettõ jó, 49-43.

2 perc 10 másodperc van a negyedbõl. Kaltsidou szerez triplát, 47-43. A görög most jött vissza a pályára.

A Rivas megint eladta a labdát. Mixem szeretett volna büntetni, de dobása nem volt pontos. Aguilar igyekszik kirángatni a csapatát a gödörbõl, duplájával 47-40.

Egy kis kavarodás a pályán. Joens triplából eredményes 45-40-re módosítva az állást. Ez idõ alatt Cruz szabálytalankodik a palánk alatt. Mardt a labda a Bourges-nál, de abból nem születik pont.

Joens szépít. 43-37. Cruz remek passza után a spanyoloknál Pirsic eredményes. 45-37.

Ismét Ashja Jones keze sül el. 43-35. A Bourges idõt kért, 4 perc 49 másodperc van vissza a negyedbõl.

Dumerc szépít, 39-35. Anna Cruz azonban gyorsan válaszol. 41-35.

Carson dobása lejön, a másik oldalon pedig Miyem vét támadóhibát. Ezt követõen Carson ismét hibázik. Marad a 39-33. 6 perc a negyedbõl.

Eladja a labdát a Bourges. Cruz eredményes, 39-31. Miyem gyorsan válaszol. 39-33.

Dumerc egyedül próbálkozik kétszer egymás után, de dobása lejön. Kaltsidou szabálytalansága után Carson dobott két büntetõt. Mindegyik sikeres. 37-31.

Carson eredményes a negyed elsõ támadásából. 33-31. Ezt követõen Kaltsidou kísérlete jön le, majd Pirsic eredményes. 35-31.

2. negyed

Az utolsó percben Miyem volt eredményes. Ezzel egyenlítettek 31-31-nél a gallok. Egy labdaeladás után a Bourges vezette az utolsó támadást, de abból már nem született pont. A szünetben 31-31. Semmi sem dõlt el.

Pirsic büntetõivel 31-29-nél vezet a Rivas Ecopolis. 1 perc a szünetig.

Aguilar egy triplával egyenlít. 29-29. Kaltsidou dobása lejön, majd Ndongue egy szabálytalansággal állítja meg a madridi rohanást.

Essence Carson csúszott el, így ismét jöhetett a Bourges. Dumerc távolról vállal el egy triplát, de lejön. 2 perc a szünetig.

Anna Cruz eredményes az idõkérés után 29-26. A Bourges a támadóidõ lejárta után szerez duplát. Esély a spanyoloknál a felzárkózásra.

Jó védekezés a Bourges-nál, nem tudott közelebb jönni a Rivas. Miyem távoli duplája lejön, de a másik oldalon nem sikerül indítani. Még mindig 29-24. 3 perc 14 másodperc van a szünetig. A Bourges edzõnõje idõkéréssel próbálja megállítani a kapkodást.

Amant két büntetõt dobhatott, de egyik sem sikeres. A lepattanó a Bourges.hoz került vissza. Amant azonban tovább ront a helyzetén, támadóhibát vét. Lecserélik.

Carson szépít. 28-24. A Rivas azonban nem tud közelebb férkõzni. Kaltsidou dob két büntetõt. Csak az egyik sikeres. 29-24-re vezet a Bourges. 5 perc a szünetig.

Dumerc triplát hibáz, majd szabálytalankodik. Oldalról jönnek a madridiak egy idõkérés után. 5 perc 25 másodperc van a szünetig.

Jones csak egy büntetõt értékesít a madridiaknál, miközben a másik oldalon Joens egy triplából eredményes. 28-21.

Egy újabb Jones 2+1. 23-21, de Ndongue gyorsan válaszol 25-21. 6 és fél perc a félidõig.

Joens betörés után 21-18-ra növeli a Bourges elõnyét. Ezt követõen Ashja Jones szabálytalankodik a palánk alatt, majd Amant nem hibáz. 23-18.

A Bourges még egyszer eladta a labdát, de egyik lehetõséget sem használta ki a Rivas. 

Carson egy 2+1-es megoldással hozza közelebb a csapatát. (19-18) Majd Ndongue adja el a labdát.

Joens triplájával 19-15-re nõ a Bourges elõnye.

1. negyed

Az utolsó másodpercekben Digbeu eredményes, így 16-15-re vezetnek a franciák 10 perc után.

1 perccel a negyed vége elõtt Miyem szépít. 15-12.. Ezt követõen a Rivas eladja a labdát és Kaltsidou eredményes duplából. 15-14. A görög büntetõbõl egyenlíthetett volna, de a dobása nem talált utat a gyûrûbe.

Carson hibáz egy triplát, majd oldalon Joens is követi a példáját. Carson a következõ támadásból már betalált. 15-10.

A ráadás büntetõ is jó. 13-10. A másik oldalon Dumerc dobása lejön.

10-10 után Anna Cruz megmozdulásaival mozdul el az eredmény. 12-10. Cruz még dobhat egy büntetõt, de elõtte francia idõkérés. 2 perc 29 másodperc van vissza az elsõ negyedbõl.

Dumerc tör be és egyenlít. 10-10. A másik oldalon Aguilar vét lépés hibát. Már a 4. labdát adja el a Rivas.

Joens triplakísérlete lejön, majd a másik oldalon Essence Carson-t csapdázzák le a franciák. 5 másodperces labdatartás után elveszik a labdát az amerikaitól. 8-8. Ezt követõen Kaltsidou hibáz középtávolról, majd Aguilar eredményes. 10-8 a Rivasnak.

Miyem adja el a Bourgesnál, majd Ashja Jones érkezik a másik oldalon. Az amerikai klasszis a körtébõl eredményes és még egy büntetõt is dobhat. 8-8!

Ashja Jones villanásával már 8-5-re zárkózott fel a Rivas. Azóta mindkét csapat egyszer-egyszer elszórta a labdát. 6 perc az elsõ negyedbõl.

Ndongue palánk alatti megoldása után már 8-0 volt az állás. Egy 2+1-es megoldás után Cruz szépít. 8-3.

6-0 két perc után. Joens, Miyem és Dumer volt eredményes a franciáknál. A Rivas Ecopolis idegesen kezdett.

Kezdõk
Rivas: Nicholls, Carson, Aguilar, Jones, Cruz
Bourges: Miyem, Kaltsidou, Dumerc, Joens, Ndongue

Hirdetés