Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a 12. forduló legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Rébay Viktor / NKA Universitas PEAC

Hirdetés

Múlt hétvégén a 12. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-index alapján a hétvége legjobbjának Kiss Virág bizonyult az NKA Universitas PEAC csapatából. A Pécsi együttes hazai pályán aratott 88-61-es sikert a TFSE-MTK ellen. Kiss teljesítmény-indexe 42-es lett, 32 ponttal, 12 lepattanóval és 7 kiharcolt faulttal vezette győzelemre a csapatát.

A szombati játéknapon az UNI Győr MÉLY-ÚT 111-71-re bizonyult jobbnak a PINKK Pécsi 424-el szemben. A győriek közül három játékos is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, amivel felküzdötték magukat a hétvége Top5 legeredményesebb játékosainak listájára. A második helyen Dombai Réka végzett, aki 24 ponttal, 6 lepattanóval és 7 szerzett labdával fejezte be az összecsapást, a statisztikai lapján pedig a 39-es teljesítmény-index érték szerepel. Őt a listán Török Ágnes követte, aki pedig 30 dobott pontig és 6 kiharcolt faultig jutott – teljesítmény-indexe pedig 38 VAL lett – majd Beatrix Mompremier következett 18 pontos 12 lepattanós dupla-duplával, így ő 30-as VAL-t szerzett.

Az ellenfél csapatából Bozica Mujovic foglalja el a lista ötödik helyét szintén 30-as VAL-jával. A PINKK légiósa 33 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig 25 pontig, 5 lepattanóig, 5 kiharcolt faultig és 6 gólpasszig jutott, mellyel csapata legjobb teljesítményét nyújtotta a találkozó során.

Hirdetés