Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a 6. forduló legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Krizsán Csaba

Hirdetés

Vasárnap a 6. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-indexet tekintve a legjobb értéket Beatrice Mompremier érte el. Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT centerének statisztikai lapján 45-ös VAL szerepel. A Győr hazai pályán 80-59-re alulmaradt az Atomerőmű KSC Szekszárddal szemben. Mompremier 28 ponttal, 13 lepattanóval, 2 szerzett labdával és 1 gólpasszal zárt.

Az ELTE-BEAC Újbuda 77-68-as sikert aratott a PINKK-Pécsi 424 otthonában. A második legjobb teljesítmény-index a fordulóból Mérész Beatrix nevéhez fűződik, aki 22 ponttal, 10 lepattanóval és 2 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát. 34-es VAL-t jegyzett. A VBW CEKK Cegléd kiélezett összecsapáson 57-53-ra múlta felül a Vasas Akadémiát. Lauren Manis teljesítmény-indexe a győztes csapatban 31-es lett. 20 pontot és 13 lepattanót ért el a ceglédiek légiósa.

A Sopron Basket 73-60-ra nyert a Ludovika-FCSM Csata otthonában. Gabby Williams 30-as VAL-t szállított a a címvédő fővárosi sikere alkalmával. 19 pontot, 8 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett. A PINKK – BEAC összecsapást Mérész Beatrix produkciója kapcsán már kiemeltük. A top5-be a teljesítmény-indexet tekintve a PINKK-ből Tenyér Zsófia is bekerült. Ez az érték egészen pontosan 29-es lett a PINKK irányítójának. 20 ponttal, 6 gólpasszal és 6 szerzett labdával segítette csapatát.

Hirdetés