Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a 7. forduló legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Girgász Péter / MKOSZ

Hirdetés

Szombaton és vasárnap rendezték a Tippmix Női NB I. A 7. fordulóját. A statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-indexet (VAL) nézve a legjobb értéket Kolby Morgan produkálta. Az E.ON ELTE-BEAC 89-70-es győzelmet aratott a VBW CEKK Cegléd otthonában. Morgan 25 ponttal, 5 lepattanóval, 5 gólpasszal és 3 szerzett labdával vezette győzelemre a csapatát. A teljesítmény-indexe 35-ös lett.

A magyar Euroligás rangadón a DVTK HUN-Therm a játék minden elemében egyértelmű fölényt mutatva 97-72-re legyőzte a SERCO UNI-Győrt. A DVTK-ból Kaila Charles 32-es VAL-t jegyzett, 15 ponttal, 9 gólpasszal és 8 lepattanóval vette ki a részét a sikerből. Ana Tadic statisztikai lapján 31-es VAL szerepel, 18 ponttal, 8 lepattanóval és 2 gólpasszal zárt.

A hétvége másik nagy rangadóján a TARR KSC Szekszárd 86-71-re verte a Sopron Basket alakulatát. A szekszárdi gárdában a teljesítmény-indexet figyelve Aleksandra Stanacev bizonyult a legjobbnak. 26-os VAL-t jegyzett. 18 ponttal, 4 szerzett labdával, 3 gólpasszal és 3 lepattanóval fejezte az összecsapást.

Szintén 26-os lett a hétvégén Chloe Marotta teljesítmény-indexe. A BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós 90-49-re alulmaradt a TFSE-MTK otthonában. Marotta a vereség ellenére 10 ponttal, 15 lepattanóval és 5 gólpasszal remek számokat jegyzett.

Hirdetés