Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a bajnoki negyeddöntő párharcok második mérkőzéseinek legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Girgász Péter / E.ON ELTE-BEAC

Hirdetés

Pénteken rendezték a bajnoki negyeddöntők második felvonását. Nézzük, hogy a statisztikai mutatók alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

A teljesítmény-indexet (VAL) tekintve a legjobb mutató Aho Nina nevéhez fűződik. A DVTK HUN-Therm 76-63-as győzelmet aratott az E.ON ELTE-BEAC otthonában és ezzel 2-0-val lezárta a párharcot. Aho Nina 20 ponttal, 7 lepattanóval, 8 gólpasszal és 2 szerzett labdával vezette győzelemre a csapatát. A teljesítmény-indexe 39-es lett.

A SERCO UNI-Győr 85-78-as sikert ünnepelhetett a TFSE-MTK otthonában, így szintén 2-0-val lezárta a párharcot. A győrieknél Aaryn Ellenberg 38-as VAL-t, míg Peyton Williams 33-as VAL-t jegyzett. Ez a második és a harmadik legjobb érték a játéknapról. Ellenberg statisztikai lapján 34 pont, 6 lepattanó, 6 gólpassz és 3 szerzett labda szerepel, míg Williamsén 20 pont, 12 lepattanó és 1 szerzett labda.

A negyedik legjobb VAL is a TFSE-MTK – SERCO UNI-Győr találkozóról származik. A TFSE színeiben Ty Marshall 25 pontot, 9 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett, a teljesítmény-indexe 30-as.

A Sopron Basket 71-52-re múlta felül a Vasas Akadémiát és így 2-0-val a címvédő is lezárta a párharcát. Dragana Stankovic 29-es VAL-t szorgoskodott össze a találkozón. A statisztikai lapjára 19 pontot, 4 lepattanót és 3 gólpasszt rögzítettek.

Hirdetés