Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a Hepp Kupa 2. fordulójának legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd II.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban rendezték a Hepp Kupa 2. fordulójának mérkőzéseit a hazai bajnokságban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-index alapján a hétvége legjobbjának Mányoky Réka bizonyult. Az Atomerőmű KSC Szekszárd II. 83-47-es magabiztos sikert aratott hazai pályán a PINKK PVSK U23 ellen. Mányoki Réka teljesítmény-indexe 40-es lett, 19 ponttal, 12 lepattanóval és 8 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát.

A Nyíregyháza 66-53-as győzelemmel jutott tovább a fordulóból, Dobó Lilla 17 ponttal, 7 lepattanóval és 3 gólpasszal fejezte be az összecsapást. A statisztikai lapján a 37-es teljesítmény-index érték szerepel. A 2. forduló következő találkozója alkalmával Soproni Sportdarázs-SMAFC 73-56-os sikert aratott a Győr ellen. Sitku Zsuzsanna 26 ponttal, 15 lepattanóval és 5 szerzett labdával zárt a hazai együttesben. A teljesítmény-indexe 36-os lett.

Hazai pályán győzelemmel folytatta szereplését az MTK-TFSE 105-37-re győzedelmeskedtek kecskeméti vendégük felett. Gróf Júlia kiemelkedő teljesítményt nyújtott a találkozó során, 16 ponttal, 17 lepattanóval, 3 gólpasszal és 4 szerzett labdával segítette a budapestieket a sikerhez. A teljesítmény-indexe 35-ös lett. A Suhajda Vanda végzett, aki pedig a DVTK U23 csapatát erősíti. A forduló alkalmával együttese bár vereséggel zárt a nyíregyháziak ellen – így nem jutottak tovább – ám ő maga szép teljesítményt nyújtott, 22 pontot, 8 lepattanót, 4 szerzett labdát és 3 gólpasszt jegyzett fel neve mellé. Suhajda Vanda teljesítmény-indexe 32-es lett.

Hirdetés