Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a hétvége legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Vasas Akadémia

Hirdetés

A hétvégén az 5. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. A statisztikai mutatók alapján tekintettünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-indexet tekintve a legjobb értéket Kiss Virág érte el. Kereken 40-es VAL szerepel a statisztikai lapján. Az NKA Universitas PEAC 63-49-re múlta felül a Vasas Akadémiát. Kiss Virág 17 ponttal, 14 lepattanóval és 3 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát.

A forduló meglepetését az ELTE-BEAC Újbuda okozta, mely 79-73-ra múlta felül a DVTK-t. A találkozón Barnai Judit (ELTE-BEAC Újbuda) 38-as, Cheridene Green (DVTK) 34-es VAL-t jegyzett. Barnai 18 ponttal és 19 lepattanóval zárt. Green 14 ponttal, 13 lepattanóval és 6 gólpasszal fejezte be az összecsapást.

A VBW CEKK Cegléd hosszabbítást követően 74-72-es győzelmet aratott a BKG PRIMA Akadémia otthonában. Petra Holesinska 15 ponttal, 9 lepattanóval és 6 gólpasszal zárt. A teljesítmény-indexe 31-es lett. A PEAC pasaréti sikere során Chelsea Nelson is remekelt. A pécsiek amerikai légiósa 16 ponttal, 5 lepattanóval és 6 gólpasszal vette ki a részét csapata sikeréből. A teljesítmény-indexe 29-es.

Hirdetés