Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a hétvége legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés

A hétvégén a 8. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-index alapján a hétvége legjobbjának Mérész Beatrix bizonyult. Az ELTE-BEAC Újbuda 87-65-ös sikert aratott az UNI-Győr MÉLY-ÚT otthonában. Mérész Beatrix teljesítmény-indexe 36-os lett. 22 ponttal, 11 lepattanóval és 3 gólpasszal vezette győzelemre a csapatát.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd 94-66-ra diadalmaskodott a VBW CEKK Cegléd vendégeként. Nikolina Milic 24 ponttal, 9 lepattanóval és 1 gólpasszal zárt a szekszárdi együttesben. A teljesítmény-indexe 35-ös lett.  A DVTK 60-59-re alulmaradt a Vasas Akadémiával szemben. Cheridene Green 18 ponttal, 12 lepattanóval és 3 gólpasszal fejezte be az összecsapást. A statisztikai lapján szintén 35-ös teljesítmény-index érték szerepel.

Megszerezte első sikerét a BKG PRIMA Szigetszentmiklós. A PINKK otthonában ünnepelhetett 87-66-os győzelmet az újonc. Solanch Aldazabal 20 ponttal, 9 lepattanóval és 1 gólpasszal segítette a történelmi sikerhez csapatát. A teljesítmény-indexe 34-es. A DVTK váratlan veresége alkalmával Keyona Hayes 30-as teljesítmény-indexet szállított. A visszatérő amerikai játékos 19 ponttal és 16 lepattanóval, dupa-duplával zárt.

Hirdetés