Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a hétvége legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Rébay Viktor / PEAC-Pécs

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén öt mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Nézzük, hogy a statisztikai mutatók alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

A teljesítmény-indexet tekintve a hétvége legjobbja Chelsea Nelson volt. Az NKA Universitas PEAC 84-78-ra verte az ELTE-BEAC Újbudát. Nelson 31 ponttal, 14 lepattanóval és 2 gólpasszal zárt. A teljesítmény-indexe 46-os lett. Cheridene Green 37-es VAL-t jegyzett. A DVTK 92-78-ra nyert az UNI-Győr – MÉLY-ÚT otthonában. A brit válogatott center 27 pontot, 8 lepattanót ért el.

Az ELTE BEAC Újbuda pécsi veresége alkalmával Gergana Ivanova 21 ponttal, 6 lepattanóval és 4 gólpasszal zárt. A bolgár válogatott játékos statisztikai lapján 30-as VAL szerepel.  A BKG PRIMA Akadémia 73-53-ra alulmaradt a Sopron Basket otthonában. Angyal Barbara 17 ponttal, 7 lepattanóval és 4 gólpasszal fejezte be a mérkőzést. A VAL-mutatója 29-es lett. A DVTK győri sikere alkalmával Aho Nina 27-es VAL-t ért el. 18 pont, 3 lepattanó és 4 gólpassz került a statisztikai lapjára.

Hirdetés