Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a hétvégi forduló legjobb egyéni teljesítményeire



:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

A hétvégén a 9. forduló mérkőzéseit rendezték a hazai élvonalban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-index alapján a hétvége legjobbjának Jelena Brooks bizonyult, aki az egész szezon eddigi legmagasabb magyarországi pontszámát érte el. A Sopron Basket 92-41-es sikert aratott hazai pályán a sereghajtó PINKK Pécsi 421 ellen. Jelena Brooks teljesítmény-indexe 55-ös lett, 33 ponttal, 10 lepattanóval és 9 kiharcolt faulttal vezette győzelemre a csapatát.

A VBW CEKK Cegléd 80-68-ra alulmaradt a Ludovika-FCSM Csatával szemben. Lauren Manis 25 ponttal, 10 lepattanóval és 3 szerzett labdával fejezte be az összecsapást. A statisztikai lapján a 36-os teljesítmény-index érték szerepel. A 9. forduló budapesti találkozója alkalmával az újonc BKG-PRIMA Szigetszentmiklós 83-69-re kapott ki a TFSE-MTK otthonában. Sierra Campisano 22 ponttal, 13 lepattanóval és 1 gólpasszal zárt a vendég együttesben. A teljesítmény-indexe 33-as lett.

Hazai pályán javított teljesítményén a Ludovika-FCSM Csata, Tursics Krisztián együttes 80-68-re győzedelmeskedett vendége, a VBW CEKK Cegléd csapat ellen. Lelik Réka extra teljesítményt nyújtott a találkozó során, 22 ponttal, 5 lepattanóval és 3 gólpasszal segítette a budapestieket a sikerhez. A teljesítmény-indexe 31-es lett. A lista utolsó helyén csapattársa végzett, Stasha Carey a forduló alkalmával dupla-duplával zárt, 11 pontot és 11 lepattanót jegyzett fel neve mellé, illetve – csak úgy, mint Lelik – 3 gólpasszt osztott ki. Stasha Carey teljesítmény-indexe 27-es lett.

Hirdetés