Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a szerdai játéknapra a teljesítmény-indexek tükrében:

:

Hirdetés

Szerdán négy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Nézzük, hogy a teljesítmény-indexek alapján kik nyújtották a legjobb egyéni teljesítményeket.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értéket Tinara Moore érte el. A VBW CEKK Cegléd 86-69-es győzelmet aratott az ELTE-BEAC Újbuda otthonában, amikor az amerikai játékos 25 pontot és 15 lepattanót jegyzett. Ezen felül 2 szerzett labdát és 1 gólpasszt rögzítettek a statisztikai lapjára. A VAL-mutatója 43-as lett.

A VAL-mutató rangsorában a második legmagasabb érték Tina Krajisnik statisztikai lapján szerepel. Egészen pontosam 36-os. A Sopron Basket 98-67-re verte a TFSE-MTK csapatát, amikor a szerb center 21 ponttal, 10 lepattanóval és 4 gólpasszal remekelt.

Az Aluinvent DVTK két játékosa is bekerült a játéknap legjobbjai közé. Kiss Angelika és
Tóth Franka is 30-as VAL-mutatóval zárt. A DVTK 90-57-re győzte le a ZTE NKK csapatát. Kiss Angelika 14 pontot, 11 lepattanót és 3 gólpasszt jegyzett. Tóth Franka pedig 21 pontot és 5 lepattanót ért el. Ezen felül 3 szerzett labda is szerepel a statisztikáján.

Az ELTE-BEAC Újbuda ugyan alulmaradt a VBW CEKK Cegléddel szemben, Janae Smith viszont legjobb meccsét játszotta a csapatban. A teljesítmény-indexe 28-as lett, 23 pontot és 8 lepattanót ért el.

TOP 5:

Tinara Moore (VBW CEKK Cegléd) 43 VAL
Tina Krajisnik (Sopron Basket) 36
Kiss Angelika (Aluinvent DVTK) 30
Tóth Franka (Aluinvent DVTK) 30
Janae Smith (ELTE-BEAC Újbuda) 28

Fotó: VBW CEKK Cegléd

Hirdetés