Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a szombati játéknap legjobb egyéni teljesítményeire:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Szombaton három mérkőzést rendeztek az élvonalban. Az alábbiakban a statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a legjobb egyéni teljesítményekre.

A teljesítmény-indexet tekintve a legjobb érték Nikolina Milic nevéhez fűződik. Az Atomerőmű KSC Szekszárd 88-45-re verte a VBW CEKK Ceglédet. Nikolina Milic 32-es VAL-t ért el, 21 ponttal, 8 lepattanóval és 3 szerzett labdával zárt.

Ugyanerről a találkozóról a szekszárdiak fiatal tehetsége Miklós Melinda 28-as VAL-t szállított, 14 ponttal, 6 lepattanóval és 7 gólpasszal segítette a csapatát.  Cyesha Goree érte el a harmadik legjobb teljesítmény-indexet a játéknapon. A statisztikai lapján 26-os VAL szerepel. 20 ponttal, 8 lepattanóval és 1 gólpasszal vezette a csapatát.

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT 79-58-ra nyert az ELTE-BEAC Újbuda otthonában. A BEAC együtteséből Czank Tímea 24-es VAL-t ért el. 20 ponttal, 6 lepattanóval és 2 gólpasszal segítette a társait. A találkozón a győrieknél Jordin Canada volt a legjobb 23-as VAL-lal, 10 ponttal, 5 lepattanóval és 6 gólpasszal zárt.

A szombati játéknapon Chelsea Nelson, az NKA Universitas PEAC légiósa is 24-es VAL-t ért el. A PEAC 64-50-re nyert a PINKK-Pécsi 424 otthonában. Chelsea Nelson 16 pont, 10 lepattanós dupla-duplával vezette győzelemre a csapatát.

Hirdetés