Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a szombati játéknap legjobb:

:

Fotó: Rébay Viktor / NKA Universitas PEAC

Hirdetés

Szombaton öt mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. A statisztikai mutatók alapján tekintünk vissza a játéknap legjobb egyéni teljesítményeire.

Az NKA Universitas PEAC 80-69-re győzte le az Atomerőmű KSC Szekszárdot. A mérkőzésen Ty Marshall 21 ponttal, 9 lepattanóval és 7 gólpasszal vezette győzelemre a pécsieket. A teljesítmény-indexe 32-es lett, mely a legmagasabb a játéknapról.

A DVTK 95-44-re múlta felül a PINKK Pécsi 424-et. Bemutatkozott a csapat színeiben Jessica Kuster, aki rögtön 30-as VAL-t ért el. A statisztikai lapján 16 pont, 12 lepattanó és 4 gólpassz szerepel.

Az UNI-Győr MÉLY-ÚT 90-57-es sikert aratott a Ludovika-FCSM Csata otthonában. Beatrice Mompremier 21 pont, 10 lepattanós dupla-duplával segítette csapatot a fölényes sikerhez. A VAL-mutatója 28-as lett.

A TFSE-MTK 79-67-re verte az ELTE-BEAC Újbudát és ezzel kiharcolta a rájátszásba kerülést. Németh Alma 19 ponttal, 4 gólpasszal, 2 szerzett labdával és egy lepattanóval zárt. A teljesítmény-indexe 26-os.

A DVTK sikerét már kiemeltük. Azon a találkozón Jessica Kuster mellett Milica Jovanovic is kiemelkedően teljesített, 17 pont, 6 gólpassz és 4 lepattanó szerepel a neve mellett. A teljesítmény-indexe 24-es.

Hirdetés