Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a szombati játéknapra a teljesítmény-indexek tükrében:

:

Hirdetés

Szombaton három mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Nézzük, hogy a teljesítmény-indexek alapján kik voltak a játéknap legjobbja.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa Cyesha Goree teljesítmény-indexe lett a legmagasabb. Egészen pontosan 40-es VAL mutató szerepel a statisztikai lapján. A szekszárdiak 94-83-ra verték a VBW CEKK Ceglédet, amikor 24 ponttal, 10 lepattanóval, 9 kiharcolt faulttal és 2 gólpasszal vezette győzelemre csapatát.

A forduló rangadójáról két ceglédi játékos szerepel a legjobbak között. Mariona Ortiz statisztikáján 37-es VAL szerepel, 21 pontot, 7 lepattanót, 5 gólpasszt jegyzett és ugyanúgy 9 faultot harcolt ki. Tinara Moore 25 ponttal, 6 lepattanóval és 8 kiharcolt faulttal fejezte be az összecsapást. A teljesímtény-indexe 34-es lett.

A negyedik és az ötödik legmagasabb teljesítmény-index a PEAC-Pécs – TFSE-MTK találkozó legjobbjaihoz fűződik. Chanise Jenkins 31-es VAL mutatóval zárt, 23 pontot, 9 lepattanót és 4 gólpasszt ért el a TFSE színeiben. A PEAC-ból Kiss Virág statisztikai lapján 30-as VAL-t láthatunk, melynek alapját 21 pontja, 6 lepattanója és 9 kiharcolt fault adja.

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés