Hirdetés
Magyarország

Visszatekintés a TFSE szombati sikerére:

:

Hirdetés

A hazai élvonal 13. fordulójában a TFSE-MTK hosszabbítást követően 93-89-re legyőzte a PEAC-Pécset.

A TFSE Facebook oldala a mezőny legjobbját, a 27 pontot jegyző Süle Krisztinát kérte meg, hogy tekintsen vissza a találkozóra. Feszült, vitatott ítéletektől sem mentes, sok megszakítással tarkított összecsapás volt.

“A játékvezetői ítéletekkel mérkőzés közben nem szabad foglalkozni. Nem szabad, hogy elvigyen minket.” – kezdte visszatekintését a TFSE csapatkapitánya. “Nyilván ott adott helyzetben a fejünkben van, egy-egy ítéletnél akár dühögünk. Én is kaptam egy sportszerűtlent, ami az én hibám volt. Utána, ha nem azzal foglalkozunk, hogy védekezzünk vagy támadjunk, akkor az el fog minket vinni. Lehet, hogy ezért is nyertünk mi vagy a Pécs többet foglalkozott ezzel. Azt gondolom, hogy egyébként ide-oda hibáztak a játékvezetők, de azt nem gondolom, hogy bármelyik félnek karácsonyi ajándékcsomagot adtak volna.” – mondta Süle Krisztina.

A TFSE sokadik alkalommal bizonyította egységességét. Ennek fontosságát Süle Krisztina is kiemelte:

“Biáék (Magyar Bianka vezetőedző – a szerk.) olyan légiósokat kerestek, akik nem csak játéktudásban, de emberileg is nagyon jók. Sikerült három olyan légióst találni, akik illeszkednek a csapatba. Jó kapcsolat alakult ki pályán kívül is. Mindig együtt vagyunk, megyünk tovább, hajtjuk egymást. A kispad együtt él a mérkőzéssel olyan hévvel, mintha a pályán lennénk. Így jó, mert úgy tudsz beszállni a mérkőzésbe, mint ha végig játszottál volna.” – fogalmazott a TFSE kapitánya.

Hirdetés