Hirdetés
Archivum

Visszatekintés az U23-as 3×3-as válogatott vasárnapi tornájára:

:

Hirdetés

A magyar válogatott második helyen zárt Ukrajnában, Lviv városában az U23-as 3×3-as Nemzetek Ligája Közép-Kelet Európai Konferenciájának második fordulójában. Visszatekintés a vasárnapi játéknapra, Süle Krisztina szövetségi kapitány a helyszínrõl értékelt lapunknak.

Vasárnap négy mérkõzést vívott a magyar csapat. A csoportkörben Szlovákiával szemben hosszabbítás után maradtak alul a mieink. Utána pedig ponterõs játékkal magabiztosan gyõztük le Romániát.

A csoportkört az egyenes kieséses szakasz követte. Az elõdöntõben az egész hétvége legjobb teljesítményével Ukrajnát múlta felül a Bach Boglárka, Benke Sára, Doktor Anna és Kováts Gabriella összeállítású válogatottunk. A fináléban 4 pontos hátrányból talpra állva is sikerült szorossá tenni a Szlovákia ellen összecsapás végjátékát.

A helyszínrõl Süle Krisztina szövetségi kapitány így értékelt lapunknak: „A szombati szabadnapon a lehetõ legtöbbet megtettük azért, hogy kijavítsuk a hibáinkat a mai napra. A lányok hozzáállása maximális volt. Mindent megtettek, hogy a megbeszélt dolgokat betartsák. Azt gondolom, hogy még mindig tudunk fejlõdni és ezt a következõ fordulókban szeretnénk megmutatni. Ezen fogunk dolgozni.”

Legközelebb a magyar válogatott augusztus 2-án és 4-én Szolnokon lép pályára, akkor a harmadik és a negyedik fordulót rendezik a sorozatban.
 

Hirdetés