Hirdetés
USA

Visszatekintés Erica McCall WNBA szezonjára:

:

Hirdetés

Az Indiana Fever együttese elkezdte közzétenni a hivatalos felületein a 2019-es szezonra a visszatekintő összeállításait. A játékosokat röviden bemutató sorozatban ezúttal Erica McCall nyara került a középpontba.

Fotó: Indiana Fever

A hazánkban az Atomerőmű KSC Szekszárdot erősítő center az Indiana Fever-nél idén kevesebb lehetőséget kapott. A klub összeállítása is kiemeli, hogy Erica McCall “limitált percekkel” gazdálkodhatott Candice Dupree, illetve Teaira McCowan, Natalie Achonwa és Stephanie Mavunga mellett. McCall végül 15 mérkőzésen lépett pályára 6.9 percet átlagolva. Ez idő alatt 0.9 pont és 1.8 lepattanó került a neve mellé.

Az Indiana Fever által készített kis összeállítás kiemeli, hogy a relatív átlaga (40 perces) 10.4 lepattanót mutat. Ez pedig a harmadik legmagasabb a csapatban, tehát a rendelkezésre álló időt hatékonyan használta ki. Két találkozón jegyzett 4 lepattanót és a Los Angeles Sparks elleni vesztes hazai meccsen elért 4 pontja volt a legmagasabb. Természetesen a csapatnál külön is megjegyzik a júniusi Carrie Underwood koncertet és az ottani fellépését.

Hirdetés