Hirdetés
Magyarország

Visszatér Chanel Mokango az Aluinvent DVTK-hoz:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK idén ismét leigazolta a kongói centert, Chanel Mokangot, aki WNBA tapasztalatokkal is rendelkezik – olvasható a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben.

Chanel Mokango az Egyesül Államokban a Missisipi State University-n végzett. Végzése évében a női NBA-ben az Atlanta Dream draftolta az első kör kilencedik helyén, de végül a Los Angeles Sparks-hoz került, ahol a 2010-es szezonban 21 mérkőzésen lépett pályára. Ezt követően megfordult Törökországban és Spanyolországban is, az előző három szezont pedig Magyarországon töltötte, így egy komoly tapasztalattal rendelkező játékos érkezik, aki nem ismeretlen az Aluinvent DVTK szurkolói számára sem.

A 2019/2020-as szezon számára szerencsétlenül indult, mivel edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. Az MRI felvételek kiértékelése mellett a szakorvosi vizsgálatok keresztszalag szakadást állapítottak meg, melynek felépülési ideje 6-9 hónap, így Chanel a tavalyi szezont rehabilitációval és gyógyulással töltötte.

Chacha személyiségével, játékával már belopta magát a diósgyőri szurkolók szívébe. Tökéletesen felépült sérüléséből, így remélem hasonlóan eredményes tud lenni támadásban, s ugyanúgy fog dominálni a lepattanókért vívott csatákban is az új idényben

– nyilatkozta Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója.

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés