Hirdetés
Magyarország

Visszatér Szekszárdra Zele Dorina:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Zele Dorinát. A 28 éves válogatott bedobó egy évre kötelezte el magát a klubhoz – olvasható a szekszárdiak közleményében.

Zele Dorina 2011 és 2014 között már volt az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa. A 185 centi magas válogatott játékos így nem ismeretlenül csatlakozik a klubhoz, hiszen a KSC-ben Bálint Rékával, Studer Ágnessel, Studer Zsuzsával és Theodoreán Alexandrával is voltak már csapattársak.

Reményeink szerint egy nagy visszatérővel sikerült megerősítenünk a magyar magot.

– nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető elnök a szekszárdi klub honlapjának.

“Zele Dorinát senkinek sem kell bemutatni Szekszárdon, hiszen három szezonon át erősítette a csapatunkat. Személyében egy rutinos, nagy szívvel megáldott, végsőkig küzdeni képes válogatott játékos sikerült megszereznünk. Biztos vagyok benne, hogy Djokics Zseljko keze alatt és a mi közegünkben nagy dolgokra lesz képes, és hozzásegít minket a céljaink eléréséhez.” – tette hozzá a klubvezető.

A DVTK-val tavaly bajnoki ezüst- és Magyar Kupa bronzérmet szerző játékos izgatottan várja a visszatérést: “Örülök hogy hosszú idő után újra Szekszárdon játszhatok. Nem titkolt célom, bajnokságot szeretnék nyerni, és azt gondolom, hogy ehhez itt minden feltétel adott. Várom a közös munkát, és nagyon remélem, hogy sok boldog pillanatot tudunk okozni a szurkolóknak!” – mondta a szekszárdi klub honlapjának Zele Dorina.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés