Hirdetés
Archivum

Visszavonultatják Angel McCoughtry mezét:

:

Hirdetés

A hétvégén kezdõdik az egyetemi nõi kosárlabda bajnokság az Egyesült Államokban. A 2009-es esztendõ másodikja, a Louisville, péntek esti szezonnyitóján nagy durranásra készül. Elsõ mérkõzésüket játsszák a város új arénájában és itt az ünnepi program keretében visszavonultatják Angel McCoughtry mezét.

2009 tavasza örökre emlékezetes marad a Louisville Cardinals szurkolóinak. Szeretett csapatuk egy akkorra már sztárrá érett ifjú titán, Angel McCoughtry vezetésével végigverte az egyetemi bajnokság mezõnyét. Az együttes a Final Four döntõjéig jutott, ahol a más szintet képviselõ UConn Huskies tudta csak megállítani õket. Ez a teljesítmény a Cardinals egyik legnagyobb sportsikere, így várható volt, hogy amikor 2010 õszén a nõi gárda is felavatja a város új arénáját, felelevenítik ezen jeles eseményt.

A Tennessee ellni szezonnyitón a Louisville Cardinals történetének legjobb játékosa, Angel McCoughtry lesz a díszvendég, aki nem mindennapi elismerésben részesül, hiszen visszavonultatják 35-ös számú mezét. A pénteki összecsapásra minden jegy elkelt, így 22000 nézõ foglal helyet az októberben átadott KFC Yum! Center lelátóján. A várhatóan fantasztikus hangulatú este kedvéért McCoughtry Isztambulból repült az Egyesült Államokban, hogy aztán vasárnap már vissza is térjen európai állomáshelyére, Sopronba.

Hirdetés