Hirdetés
Archivum

Vukov Szonja meghosszabbította szerzõdését a Vasassal:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vukov Szonja meghosszabbította szerzõdését a klubbal. Az alábbiakban a hivatalos bejelentés olvasható.

Fotó: Vasas Akadémia - vasasbasket.hu

Fotó: Vasas Akadémia – vasasbasket.hu

Forrás: Vasas Akadémia hivatalos honlap – vasasbasket.hu

A Vasas Akadémia felnõtt csapatának tagja, Vukov Szonja meghosszabbította szerzõdését NBI/A-s csapatunkkal. A tavalyi szezonban a DVTK-tól érkezõ játékos huszonöt éves kora ellenére a rutinosabb játékosok közé sorolhatjuk, aki méltó példát mutat fiataljaink számára.

„Úgy érzem jó döntésnek bizonyult a Vasasba igazolni, hiszen egy nagyon jó közösségre találtam itt, szeretek a lányokkal és a stábbal dolgozni. Nem érzem azt, hogy lett volna értelme a váltásnak, hiszen jól érzem magam, a csapatban pedig számítanak rám. Jövõre szeretnék a lányokkal jobb eredményt elérni, és bebizonyítani, hogy többre vagyunk képesek. Személyes célom, hogy még többet fejlõdjek minden téren” – mondta Vukov Szonja.

„Szonja Diósgyõrbõl érkezett hozzánk a szezon elején, ám elõtte már Pasaréten is edzett velünk, ezért tudtuk milyen képességekkel rendelkezik. Egy nagyon stabil csapatember, rutinosabb játékosnak számít a csapatunkban, ráadásul egy igazi „jolly joker”, aki több poszton is bevethetõ. Elégedettek vagyunk teljesítményével és magabiztosságával, amit hoz a pályán és azon kívül, nagyon örülünk, hogy továbbra is számíthatunk rá” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetõje, Krivacsevics Dragoljub.

Hirdetés