Hirdetés
Magyarország

Wentzel Nóra hosszabbított a PEAC-Pécs csapatánál:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Wentzel Nóra hosszabbított a klubbal.

A napokban került aláírásra az a szerződés, amely szerint a Rátgéber Kosárlabda Akadémia neveltje, Wentzel Nóra újabb egy évre elkötelezte magát klubunkhoz.

– olvasható a PEAC közleményében, mely kiemeli: Wentzel Nóra korosztályának egyik legjobbja és a felnőtt mezőnyben is a fiatal, U20-as játékosok közül ő volt a legeredményesebb az alapszakasz során 11,6-os pontátlagával. Wentzel Nórának októberi kézsérülése miatt néhány hetet ki kellett hagynia, ám ezzel együtt is a PEAC-PÉCS második legeredményesebb játékosa, Kiss Virág mögött. A lehetőséget és a bizalmat maximálisan megkapta edzőitől, átlagosan Wentzel Nóra töltötte a legtöbb időt a pályán az alapszakaszban, mérkőzésenként 32 percet. A Magyar Kupa nyolcas döntőjében szintén remek mutatói voltak (33,7 perc, 14,3 pont, 5,7 lepattanó, 3,3 gólpassz). A sport mellett a tanulás is fontos a Rátgéber Kosárlabda Akadémiáról kikerülő sportolóknak, Wentzel Nóri a Pécsi Tudományegyetem hallgatója sport és rekreációszervezés szakon.

Nagyon örülök, hogy a hatodik szezonomat is Pécsen tölthetem. Úgy érzem, hogy a fejlődésem szempontjából a lehető legjobb helyen vagyok. Nagyon nehéz és küzdelmes szezonon leszünk túl, ami összekovácsolta a csapatot. Remélem, hogy a következő bajnoki évben még jobb teljesítményt tudunk nyújtani és nagyon szeretném, ha nézők előtt tudnánk játszani 

– nyilatkozta Wentzel Nóra a PEAC-Pécs a hivatalos honlapján annak kapcsán, hogy továbbra is Pécsett folytatja a pályafutását.

Hirdetés