Hirdetés
Archivum

WNBA All-Star gála: kezdõötösök, hivatalos cipõk és vörös szõnyeges fotók:

:

Hirdetés

Szombaton magyar idõ szerint 21 óra 30 perctõl rendezik Minneapolisban a WNBA 2018-as All-Star gáláját. A részletes beharangozónk ITT olvasható. A helyszínen a pénteki nap az esemény felvezetésérõl szólt, ebbõl állítottunk össze egy hírcsokrot.

Az NBA Live 19 játékban elõször készíthetünk nõi profilt is

Az EA SPORTS az All-Star gálára idõzítve jelentette be, hogy az NBA Live sorozat legújabb, 2019-es darabjában immár nõi játékos profilját is megalkothatják a felhasználók. Ezzel egy újabb lépést tesz a program a nemi egyenlõség felé, azok után, hogy tavaly óta a WNBA csapatok is bekerültek. Rendkívül fontos lépés ez a nõi kosárlabda számára.

A Nike bemutatta az All-Star gála hivatalos cipõit

Fotó: nike.com

Fotó: nike.com

Ha All-Star gála, akkor természetesen nem maradhatnak el az egyedi festésû cipõk sem. A Nike a LEBRON 15, LEBRON Soldier XII, KD11, KYRIE 4, PG2 és a KOBE A.D. típúsú cipõibõl készített speciális darabokat a szombati gálára.

Nyilvános edzésen mutatták be a játékosokat

Pénteken délután megtartották a minneapolis-i Target Centerben a csapatok nyilvános edzését. Bemutatták a játékosokat és a sajtó munkatársai is lehetõséget kaptak interjúk készítésére. A WNBA videós csapata errõl készített egy összeállítást.


Véglegesek a kezdõötösök

A két csapatkapitány, Elena Delle Donne és Candace Parker megnevezte a kezdõötösöket. Delle Donne együttesében a kapitány mellett Sylvia Fowles, Breanna Stewart, Sue Bird és Diana Taurasi kezd. Parker alakulatában pedig Liz Cambage, Maya Moore, Chelsea Gray és Angel McCoughtry.

Az új formátumról a pénteki napon nagyon sok szó esett. Az ilyenkor szokásos udvarias nyilatkozatokon túl is elmondható: a játékosok, edzõk bizakodásuknak adtak hangot, hogy ez a rendszer új lendületet ad az eseménynek.

Fotók a narancsságra szõnyeges bevonulásról

 
Pénteken este a Target Centerben került sor a WNBA All-Star Welcome Reception elnevezésû eseményre, amikor hivatalosan is fogadták a játékosokat. A hagyományos „vörös szõnyeges” bevonulásból a liga színeire alakítva „narancssárga szõnyeges” lett. Az itt készült galériákat a játékosokról a WNBA a Facebook oldalán publikálta.

Hirdetés