Hirdetés
USA

WNBA-s bemutatkozás előtt Határ Bernadett:

:

Hirdetés

Szerdáról csütörtökre virradóra a Connecticut Sun vendége lesz az Indiana Fever. A csapat színeiben bemutatkozhat Határ Bernadett.

A Fever idén két mérkőzést játszott. Mindkét alkalommal a New York Liberty-től kaptak ki. Előbb 90-87-re, majd 73-65-re. Határ Bernadett Chelsey Perry helyét veszi át a keretben.

“Ez nagyon dolog számomra. Először játszok más ország csapatában, egy kicsit ijesztő is, de szeretnék segíteni.” – mondta Határ Bernadett az Indiana Fever honlapjának. “Szeretek védekezni. Úgy gondolom, hogy ezen a téren tudom segíteni a csapatot és ez is a célom.”

Határ Bernadett az Indiana Fever honlapjának hangsúlyozta, hogy befogadták a társak. “Nagyon kedvesek. Három közös edzésünk volt. Sok szettel dolgozunk, sokat kell tanulnom és ha valamit elfelejtek, akkor segítenek.” – tette hozzá a Sopron Basket centere, aki kiemelte, hogy itthon is nagy várakozás előzi meg a bemutatkozását és sok segítséget kap.

Határ Bernadett az idei évadban a magyar bajnokságban 10 alapszakasz mérkőzésen 17.7 perc alatt 9.1 pontot és 4.5 lepattanót átlagolt. A rájátszásban nyolc találkozón 22.5 perc alatt 10.3 pontot és 6.8 lepattanót. Az Euroligában hat összecsapáson 16.9 perc alatt 6.5 pontot és 3.5 lepattanót jegyzett.

Magyarországon a mérkőzés a WNBA League Pass szolgáltatáson keresztül követhető. Az élő statisztika a WNBA.com oldalon érhető el.

Fotó: WNBA

Hirdetés