Hirdetés
USA

WNBA szombat: pályán a Seattle, a Phoenix és a Chicago is:

:

Hirdetés

A WNBA szombati játéknapján három összecsapást bonyolítanak le. Európai szemmel is kedvező időpontokban 18, 21 és 23 órától jönnek a találkozók.

A nap 18 órától az Atlanta Dream és a Dallas Wings összecsapásával indul. Mindkét gárda elveszítette az utolsó három találkozóját, így óriási a tét. Az egyik félnek biztosan megszakad a rossz szériája és ezzel pozitív fordulatot is vehet a szezonjuk.

A nap rangadóját 21 órától a Seattle Storm és a Phoenix Mercury vívja. Eddig jól átvészelte Sue Bird hiányát a Storm. Az Atlanta rájuk ijesztett, de a 93-92-es sikerükkel megőrizték vezető helyüket a tabellán. Breanna Stewart MVP formában viszi előre a seattle-i együttest. A Mercury sorozatban négy meccset nyert. Eddig a Taurasi, Griner, Diggins-Smith trió jól működik és mindig van, aki melléjük fel tud lépni. Legutóbb éppen Shatori Walker-Kimbrough.

A program pedig 23 órától a Connecitcut Sun és a Chicago Sky találkozójával zárul. Arról egyelőre nincs információ, hogy esetleg pár percre a Sun színeiben pályára lép-e már Briann January. Egy viszont biztos, hogy az első győzelmüket megszerezték legutóbb. A Sky fájó vereséget szenvedett a Phoenix-től, de az eddigi menetelésük így is extra.

Menetrend – augusztus 8., szombat

18.00 Dallas Wings – Atlanta Dream
21:00 Seattle Storm – Phoenix Mercury
23:00 Connecticut Sun – Chicago Sky

Hirdetés