Hirdetés
Archivum

WNBA sztárok és egy felejthetõ Celebrity Game:

:

Hirdetés

Magyar idõ szerint szombat hajnalban került sor a charlotte-i NBA All-Star hétvége programjában a hírességek, közéleti személyiségek mérkõzésére. A Celebrity Game hozta idén a legnagyobb nõi kosaras kötõdést.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Minden kritikai él nélkül elmondhatjuk, hogy a Celebrity Game általában egy igencsak felejthetõ programja az NBA All-Star hétvégének. Ezúttal sem volt másként. Idén ráadásul többször változott a résztvevõk névsora, gyakorlatilag a legismertebb sztárok sorra visszamondták a részvételt.

Nõi kosaras szempontból viszont örömteli, hogy igyekeznek teret adni a WNBA ismert egyéniségeinek. Ezen a hétvégén itt láthattuk a legtöbb szereplõt a szakágból. Talán már hangsúlyozni sem kell, hogy mennyire fontos a nõi kosárlabdának, hogy minél több rendezvényen, felületen ott legyen. Különben globálisan nagyon nehéz lesz elõre lépni.

A helyi kötõdésû résztvevõkbõl álló Team Home vezetõedzõje Dawn Staley volt és itt szerepelt a játékosok között A’ja Wilson is. A „vendég” Team Away vezetõedzõjeként Sue Bird-öt láthattuk és a mezükben lépett pályára Stefanie Dolson. A találkozót közvetítõ ESPN stábjában eközben Chiney Ogwumike mûködött közre.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

A kicsit álmoskás hangulatú eseményen a hazaiak 20 ponttal is vezettek, de a vendégek többször felzárkóztak. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, végül tettek róla, hogy szoros végjáték alakuljon ki. Ennek végén a Team Home 82-80-as gyõzelmet aratott. Az MVP az Egyesült Államokban a közösségi médiában igen kedvelt komikus Famous Los lett. Róla azt kell tudni, hogy egyetemi szinten a Divízió II-ben versenyszerûen kosárlabdázott. Ezúttal 22 ponttal zárt.

Ami az este kosárlabda részét illeti. Öröm volt nézni Ray Allen játékát, aki megmutatta 43 évesen is, hogy miért lehetett generációja egyik meghatározó egyénisége. 24 ponttal, 9 lepattanóval, 5 gólpasszal fejezte be a találkozót. A nõi kosárlabda sztárjai közül Wilson 11 pontot és 5 lepattanót ért el a 20 perc alatt, amit pályán tölthetett. Dolson pedig 7 percet szerepelt és 1 gólpasszt regisztráltak a statisztikai lapjára.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Videó:

 

Statisztika

 

Hirdetés