Hirdetés
Európa

Yvonne Turner 16 pontja ellenére sima vereséget szenvedett az Orenburg:

:

Hirdetés

Az Euroliga 9. fordulója egy orosz rangadóval vette kezdetét, melyen az UMMC Jekatyerinburg 71-50-es sikert aratott a Nagyezsda Orenburg otthonában.

A Jekatyerinburg kezdett jobban, az első negyedben mindössze 6 pontot engedélyeztek riválisuknak és 10 perc játékot követően 15-6-ra vezettek. A második etapban azonban jóval kiegyenlítettebbé vált a játék. A félidő hajrájában és a harmadik negyed elején 9-0-s futást mutatott be az Orenburg, amivel 28-25-re felzárkóztak. Kifejezetten jól védekeztek és alig tudott könnyű pontokat szerezni a Jekatyerinburg. Még a harmadik szakasz utolsó két percébe fordulva is mindössze 45-40-re ment a címvédő. A folyatatásra azonban elfáradt az Orenburg. A hátralévő 12 percet 26-10-re hozta a Jekatyerinburg és ezzel behúzta a győzelmet.

Yvonne Turner közel 31 percet töltött a pályán, 16 pont, 6 lepattanó és 3 gólpassz került a statisztikai lapjára. A Jekatyerinburg keretében a 20 pontos Brittney Griner lett a legeredményesebb. Allie Quigley pedig 14 ponttal zárt.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés