Hirdetés
Archivum

Yvonne Turner a Phoenix Mercury közösségi programján:

:

Hirdetés

Csütörtökrõl péntekre virradóra a Phoenix Mercury a Las Vegas Aces csapatát fogadja. Ezen a mérkõzésen rendezi meg a klub a hagyományos „Hoops and Heroes Night” elnevezésû programját. A felvezetõ események során legutóbb Yvonne Turner látogatott el egy rendõrõrsre.

Fotó: Twitter.com/PhoenixMercury/

Fotó: Twitter.com/PhoenixMercury/

A Hoops and Heroes Night során a Phoenix Mercury azok elõtt tiszteleg, akik az életüket a közösség szolgálatára tették fel. Ilyenkor a mérkõzésen többek között katonákat, rendõröket, tûzoltókat és a családjaikat látják vendégül. Idén a Las Vegas Aces elleni találkozó félidejében ráadásul 50 fiatal katonai növendék eskütételére is sor kerül. A Mercury-nál ezt a rendezvényt kiemelten kezelik minden évben. A klub partnere egy olyan alapítványnak is, amely anyagilag igyekszik segíteni a kötelezettségteljesítés közben elhunytak családjait.

Az egész délutánt és estét átívelõ program keretében a szurkolókat antik rendõrségi jármûvek, tûzoltó autók kiállítása is várja. Színes programokkal, játékokkal készülnek. Az esemény felvezetése pedig a napokban már javában tart. Kedden Brittney Griner látogatott el a helyi tûzoltóállomásra. Szerdán pedig Yvonne Turner, Stephanie Talbot és Briann January volt hivatalos egy helyi rendõrsre. A fenti illusztrációs kép is itt készült. A játékosok többek között a kiképzésre használt speciális szimulációs állomást is kipróbálhatták, de részt vettek egy kerekasztal-beszélgetésen is.

Hirdetés