Hirdetés
Archivum

Yvonne Turner az Euroliga forduló All-Star ötösében:

:

Hirdetés

A FIBA munkatársai a statisztikai mutatók alapján összeállították az Euroliga 4. fordulójának All-Star ötösét. Yvonne Turner zseniális salamancai teljesítményével bekerült a legjobbak közé.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Ahogy azt már a salamancai meccs lefújását követõen kiemeltük, Yvonne Turner 26 ponttal, 3 lepattanóval, 8 gólpasszal és 4 szerzett labdával zárt a bravúros siker alkalmával. A fontos mutatókat összesítõ teljesítmény-indexet tekintve a Sopron Basket játékosa 34-es értéket jegyzett, ami a legmagasabb a teljes fordulót nézve.

Az All-Star ötösbe választották a TTT Riga amerikai légiósát Shey Peddy-t, aki 23 ponttal, 4 lepattanóval, 7 gólpasszal és 3 szerzett labdával vezette gyõzelemre csapatát. A Jekatyerinburg klasszis centere Maria Vadeeva 18 pontot, 14 lepattanót, 2 gólpasszt és 3 szerzett labdát könyvelt el, amivel szintén kiemelésre került.

Az Orenburg sztárja Brionna Jones 24 ponttal, 12 lepattanóval és 3 szerzett labdával remekelt, amikor csapata 71-69-es sikert aratott a Castors Braine otthonában. A legjobbak sorát Glory Johnson teszi teljessé. A Hatay centere 17 ponttal, 6 lepattanóval, 3 gólpasszal és három kiosztott blokkal zárt az Olympiacos legyõzése alkalmával.

Hirdetés