Hirdetés
Archivum

Yvonne Turner bemutatkozott a WNBA elõszezonjában:

:

Hirdetés

Szerdáról csütörtökre virradóra a Phoenix Mercury a címvédõ Seattle Storm vendége volt a WNBA elõszezonjában. A Mercury 87-84-es sikert aratott, Yvonne Turner 16 percet töltött a pályán.

Fotó: Seattle Storm

Fotó: Seattle Storm

Bár természetesen az elõszezonban a számszerû eredmény másodlagos, de a negyedik negyedre kifejezetten felpörgették a csapatok a játékot a helyszíni beszámolók szerint. A Storm 81-77-es vezetése után a Mercury két triplával fordított és végül egy töredezett hajrát követõen 87-84-es gyõzelmet aratott. A sikert jelentõ triplát Sophie Cunningham értékesítette három másodperccel a vége elõtt.

Fotó: Seattle Storm

Fotó: Seattle Storm

Yvonne Turner közel 16 percet töltött a pályán. Ahogy a fenti sajtófotók is mutatják, a tudósítások szerint Jordin Canadával a Storm fiatal irányítójával vívott presztízscsatát. Turner végül 3 gólpasszal és 2 lepattanóval zárt.

A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy mindkét oldalon bõven akadtak hiányzók. A Storm-nál Sue Bird, Alysha Clark, Jewell Loyd, Sami Whitcomb és Shavonte Zellous. A Lynx-nél pedig a mûtétje után lábadozó Diana Taurasin túl Sancho Lyttle és Camille Little nem szerepelhetett. A Mercury már nem vív több elõszezon mérkõzést, a Storm pénteken este a Los Angeles Sparks vendége lesz.

Eredmény

Phoenix Mercury – Seattle Storm 87-84 (25-24, 26-24, 16-16, 20-20)

Statisztika

Hirdetés