Hirdetés
Archivum

Yvonne Turner hosszabbított a Phoenix Mercury-nál:

:

Hirdetés

Február 1-én abba a szakaszába érkezett a WNBA átigazolási piaca, amikor a szabadügynök játékosok hivatalosan is aláírhatták a szerzõdéseiket és ezeket a klubok kommunikálhatták a nyilvánosság felé. Yvonne Turner az elõzetes várakozások szerint hosszabbított a Phoenix Mercury-val.

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

Yvonne Turner harmadik szezonjára készül a WNBA-ben a Phoenix Mercury-nál. Emlékezhetünk rá, hogy a 2017-es debütálása során hétrõl hétre egyre stabilabb pozíciókat vívott ki magának a csapatnál. Abban az évben a rájátszásra már stabil kezdõ lett. Ennek megfelelõen tavaly is számítottak a szolgálataira. Az alapszakasz 32 mérkõzésén 13.3 perc alatt 4.1 pont, 1.8 lepattanó és 1.3 gólpassz került a statisztikai lapjára. A rájátszás hét találkozóján pedig 20.1 perc alatt 6.9 pont, 1.9 lepattanó és 2.0 gólpassz.

A Merury közleménye kiemeli, hogy Turner a rájátszásban extrán játszott. A Seattle Storm elleni elõdöntõ párharcban, amikor 0-2-es hátrányban gyõzelmi kényszerben léptek pályára a harmadik meccsen, 19 ponttal, 7 lepattanóval és 6 gólpasszal segítette csapatát. A sorsdöntõ ötödik találkozón pedig szintén 19 egységig jutott. Ugyanabban a közleményben méltatják magyarországi teljesítményét. Kiemelve, hogy az Euroligában az ötödik legtöbb gólpasszt jegyzi és a harmadik leghatékonyabb a büntetõk értékesítése terén.

Hirdetés