Hirdetés
Európa

Yvonne Turner sérülése és az Orenburg veresége a csütörtöki orosz rangadón:

:

Hirdetés

Csütörtökön teljes fordulót rendeztek Oroszországban. Teljes összefoglaló.

A játéknap rangadóján az UMMC Jekatyerinburg Brittney Griner és Alba Torrens nélkül is kiütéses 85-42-es győzelmet aratott a Nagyezsda Orenburg otthonában. A bajnoki címvédő az első negyed után már 23-6-ra vezetett. Az Orenburg szempontjából azonban a második etapban fordult igazán rosszra ez az este, miután honosított klasszisunkat Yvonne Turner-t elveszítették térdsérülés miatt.

Két és fél perc volt hátra a félidőből, amikor 31-13-ra vezetett a Jekatyerinburg. Turner egy betörés után rosszul fogott talajt és megbicsaklott a térde. (A sérülést természetesen nem emeljük ki a videóból, de a közvetítés felvételén 57 perc 10 másodperctől IDE KATTINTVA megtekinthető.) A folytatásban átrobogott riválisán a Jekatyerinburg. A 36-18-as félidőt követően a harmadik etap végére 65-31-re léptek el. Jonquel Jones 19 pont, 10 lepattanós dupla-duplával zárt a keretükben.

A Dinamo Kurszk 81-79-re verte az MBA Moszkvát. Furcsa mérkőzést láthattunk, ahol igazán nem játszott jól a kurszki gárda. Az első negyedet 31-17-re megnyerték, de ezt lendületet és ritmust nem tudták továbbvinni. A végén pedig bántóan kiengedtek. Az utolsó öt percben 79-63 után zárkózott fel az MBA Moszkva. Natalia Zhedik 20, Angel McCoughtry 15 pontot ért el.

Eredmények
MBA Moszkva – Dinamo Kurszk 79:81
Szpartak Noginszk – Dinamo Novoszibirszk 76:87
Nagyezsda Orenburg – UMMC Jekatyerinburg 42:85
Dinamo Moszkva – Jeniszej Krasznojarszk 58:76

Hirdetés