Hirdetés
Archivum

Yvonne Turner-t választották a legjobb irányítónak az Euroligában:

:

Hirdetés

Lezajlott a közönségszavazás a FIBA közösségi felületein, az Euroliga 2017/2018-as szezonjában a Sopron Basket játékosát Yvonne Turner-t választották a legjobb irányítónak.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Yvonne Turner kiemelkedõ szezont teljesített. Az Euroligában lejátszott 19 találkozón átlagban 33.7 percet töltött a pályán és 14.8 pontot, 4.2 lepattanót és 2.5 gólpasszt jegyzett. A számokon túl Turner esetében kiváló csapatemberi kvalitásait is ki kell emelni.

A FIBA által meghirdetett közönségszavazásról részletesen ITT írtunk. Érdemes lesz figyelni a nemzetközi szövetség felületeit, hiszen több kategóriában van még soproni érdekeltség. A bedobóknál Aleksandra Crvendakic, az erõcsatároknál pedig Jelena Milovanovic neve szerepel. Az „Év edzõje” választáson a jelöltek között Roberto Iniguez-t is megtaláljuk.

A kiemelkedõ soproni szezon után Yvonne Turner rövid pihenõt követõen már csatlakozott a WNBA csapatához. A Phoenix Mercury hétfõn tartotta médianapját, melyrõl részletes beszámolót ITT közöltünk. A Mercury a WNBA évad nyitómecscét vívja, péntekrõl szombatra virradóra a Dallas Wings gárdáját fogadják majd.

A FIBA videós összeállítása Yvonne Turner megmozdulásaiból

Hirdetés