Hirdetés
Archivum

Yvonne Turnerék a hazai szezonnyitójukra készülnek:

:

Hirdetés

A szombati vereség után, amikor a címvédõ Seattle Storm otthonában maradt alul a Phoenix Mercury, pénteken hazai pályán is bemutatkoznak. A Las Vegas Aces gárdáját fogadják.

A pénteki játéknap rangadóját nagy várakozás elõzi meg a Mercury-nál. A fenti felvétel például a szurkolókat invitáló videóból készül. Az estének külön támogatója is lett, így Fry’s Food Stores Opening Night nevet viseli a szezonnyitó. A meccs a “Believe In Women” kampány része. Ennek keretében 9500 nézõ ajándék pólót is kap majd, míg a játékosok a találkozó elõtt a Nike “Believe” bemelegítõ felsõt viselik.

A Mercury hét eleji edzéseirõl kiszivárgott infomációk szerint Diana Taurasi továbbra is speciális edzésmunkát végez. A highposthoops.com munkatársának azonban Sandy Brondello azt mondta, hogy jövõ héten megy felülvizsgálatra a klasszisuk. Ha az orvosok kedvezõ hírekkel szolgálnak, akkor a tervezettnél elõbb is visszatérhet. Ugyanakkor az edzõnõ is hangsúlyozta, hogy jelenleg számukra a legfontosabb: Taurasi 100%-os állapotba kerüljön és tartósan terhelhetõ legyen. Nem akarnak semmit sem siettetni és kockáztatni.

Sancho Lyttle már a hétfõi foglalkozáson is teljes edzésmunkát végzett és róla Brondello úgy nyilatkozott: “remélem pénteken pár percre bevethetõ lesz.” Camille Little pedig elkezdte a könnyített edzéseket, de visszatérésének ideje bizonytalan.

A “Believe In Women” kampány keretében a Mecury a Casino Arizonával együttmûködve megtartotta a “Mercury Kids Clinic” rendezvény-sorozatának elsõ állomását. Ezen az évad folyamán mindig két-két játékos tart edzéseket iskolás korú gyermekeknek. Az elsõ alkalommal Yvonne Turner és Arica Carter mûködött közre.

Hirdetés