Hirdetés
Archivum

Yvonne Turnerék a Los Angeles Sparks-ot fogadják:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra hajnali négy órától a Phoenix Mercury Yvonne Turnerrel a soraiban a Los Angeles Sparks gárdáját fogadja. Nagy presztízsrangadó jön.

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

Úgy érkezik a Los Angeles Sparks – Phoenix Mercury rangadó, hogy a sérült sztárok kerültek a címlapokra. A Sparks-nál ugyanis nagyon közel Candace Parker visszatérése, de a Mercury-nál is már együtt edzett a társaival Diana Taurasi. Ha eredményorientált szemmel nézzük, akkor a Mercury-nak Taurasiraeg jelenl nagyobb szüksége van, mint a Sparks-nak Parker szolgálataira.

A phoenix-i együttesnél az utóbbi idõben DeWanna Bonner álomszerû villanásai ellenére egyre inkább megmutatkoznak a keret hiányosságai. Sokat csökkent hatékonyságuk támadásban. A Sparks viszont a Minneapolis-ban elért szombati sikere alkalmával is bizonyított. Mély a keret, az Ogwumike-testvérpár és Chelsea Gray extra formát mutat. Náluk Riquna Williams erõszakos ügye vet árnyékot ezekre a napokra. Pro és kontra sok minden elhangzik. Egy biztos, hogy nem könnyû így dolgozni.

Statisztika

Los Angeles Sparks

Phoenix Mercury

Hirdetés