Hirdetés
Európa

Yvonne Turnerék a Noginszk ellen folytatják:

:

Hirdetés

Az orosz élvonalban vasárnap a Nagyezsda Orenburg a Szpartak Noginszk ellen lép pályára. Könnyebb rivális vár ezúttal Yvonne Turnerékre.

Látszólag könnyebb rivális ellen folytatja szereplését az orosz élvonalban a Nagyezsda Orenburg. A Szpartak Noginszk 1 győzelemmel 7 vereséggel rendelkezik. Ugyanakkor maximális koncentrációra lesz szükség Yvonne Turneréktől. Szeptember végén mindössze 71-68-ra verték jelenlegi ellenfelüket. Ráadásul a Noginszk a Kurszktól csak 10, a Novoszibirszktől 5 ponttal kapott ki.

Az Orenburg a héten a TTT Riga ellen fontos győzelmet aratott és ez a vasárnapi bajnoki egy ideális átvezető állomás a Bourges elleni Euroliga csoportmeccs előtt.

Yvonne Turner legutóbb 31 perc alatt 10 ponttal, 6 lepattanóval és 3 gólpasszal vette ki a részét a sikerből a Riga ellen.

Ha a hétközi Euroliga találkozót nézzük, akkor ugyanezt látjuk, mint korábban. Nem mutatott igazán jó dobóformát az Orenburg, elveszítették a lepattanócsatát és sok pontot kaptak indításból. Ugyankkor volt egy szakasza a meccsnek, amikor a védekezés nagyon összeállt – 19 eladott labdába kényszerítették bele a Rigát – és egy-két egyéni villanás is a helyén volt. Továbbra is igaz, hogy a Bourges ellen ennél többre lesz szükség.

Fotó: orenbasket.ru

Hirdetés