Hirdetés
Európa

Yvonne Turnerék Velencében szerepelnek:

:

Hirdetés

A női kosárlabda Euroliga 11. fordulójában a Nagyezsda Orenburg, Yvonne Turnerrel a soraiban a Reyer Venezia vendége lesz.

A Nagyezsda Orenburg 10 forduló után 6 győzelemmel és 4 vereséggel az A-csoport 4. helyén áll. Nagy a tét Yvonne Turnerék számára, miután egy újabb sikerrel gyakorlatilag biztosítanák helyüket a negyeddöntőben. Jó formában van az Orenburg, így összességében esélyesként lépnek pályára Velencében. Múlt héten 80-47-re verték a Castors Braine alakulatát Belgiumban, ahol különösen a második félidőben kifejezetten jó benyomást tettek George Dikeoulakos tanítványai.

Anastasiya Verameyenka érkezése rengeteget lendített a játékukon a festékben. Nyerték a lepattanócsatát. Ezen felül a védekezés is kezd összeállni, amit a 12 szerzett labda és a 47 kapott pont mutat. Volt 21 gyorsindításos pontjuk, ami szintén extra. Ezek az elemek korábban a Jekatyerinburg és a Kurszk ellen elveszített meccseken is megjelentek, ahogy hétvégén a Dinamo Moszkva 101-55-ös legyőzésekor is. Ezen a meccsen Yvonne Turner 20 és fél perc alatt 14 ponttal és 3 szerzett labdával vette ki a részét a sikerből.

A két csapat nincs egy súlycsoportban. A Reyer Venezia 3 győzelemmel és 7 vereséggel jelenleg 6. a csoportban. A tét azonban számukra is óriási, hiszen versenyben vannak még az Európa Kupás folytatás esélyéért. Az összehasonlító statisztikát figyelve azt láthatjuk, hogy a lepattanókban azonos mutatókat produkál a két gárda. Jellemzően azonban a fontos mutatókban az Orenburg áll jobban. Különösen az a tény, hogy több a szerzett labdájuk és kevesebb az eladott, az árulkodó. Több gyorsindításos pontjuk van, eredményesebbek második esélyből és az ellenfeleik eladott labdái után is jóval hatékonyabbak. November elején 78-51-re nyert az Orenburg.

ÉLŐKÉPES KÖZVETÍTÉS

Fotó: orenbasket.ru

Hirdetés