Hirdetés
Európa

Yvonne Turnerék veresége Bourges-ban:

:

Hirdetés

Az Euroliga 7. fordulójában a Nagyezsda Orenburg 66-57-re alulmaradt a Tango Bourges Basket otthonában.

A Bourges már a találkozó elején magához ragadta az irányítást, amikor 19-2-re elléptek. 10 perc után 21-6, a félidőben 40-19 állt az eredményjelzőn. A harmadik negyedben markáns fordulatot vett az összecsapás. Szigorú védekezéssel nyolc és fél perc alatt 42-39-re visszajött az orosz gárda. A 20-3-as rohanásuk alatt extrán védekeztek és túlzás nélkül extázisban támadtak.

A 46-43-ról induló záró szakasz elején két gyors találattal megfogta a meccset a Bourges.George Dikeoulakos azonnal időt kért, de érezhetően sokat kivett a nagy felzárkózás tanítványaiból. Nem sikerült felfrissítenie a csapatát. Amikor 51-45-nél lejárt a támadóidejük és elveszítették a labdát, majd azonnal kaptak egy duplát, lélektanilag újra a Bourges javára fordult a csata.

Fantasztikus közönségének támogatását élvezve a francia gárda innen már nem engedte ki a kezéből az irányítást. Ugyanakkor egy pillanatig nem csökkenhetett a figyelmük. A hajrában 57-55-nél ugyanis akadt még egy felzárkózása az Orenburgnak, erre viszont Alexia Chartereau, majd Sarah Michel triplával válaszolt.

Yvonne Turner a 66-57-es vereség alkalmával 34 perc alatt 9 ponttal és 5 lepattanóval zárt.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés