Hirdetés
Magyarország

Zala Friskovec ujjsérülést szenvedett a Szekszárd első bajnoki mérkőzésén:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd 87-76-ra legyőzte a PEAC-Pécs együttesét a bajnokság nyitó fordulójában. A találkozón Zala Friskovec ujjsérülést szenvedett. A klub honlapján Szabó Gergő, ügyvezető adott tájékoztatást a játékos állapotáról.

Zala sajnálatos ujjsérülést szenvedett, ha jól emlékszem a harmadik negyed elején. A meccs után azonnal megröntgeneztettük a játékost, s az eredmény kimutatta a törést a hüvelykujj felső ujjpercében. Ez az elmúlt négy évben a harmadik ilyen eset a csapatban, korábban Krnjics Szarával és Tyaunna Marshall-lal is ez történt, mondhatjuk, átok ül rajtunk… Zala így várhatóan négy-hat hétig hétig nem áll rendelkezésre, ezt sajnos tapasztalatból tudjuk. Tovább nehezíti a helyzetünket, hogy Erica McCall, aki nemrég fejezte be a WNBA-s szezonját a Minnesota Lynx együttesénél, értesített minket, hogy apróbb térdsérüléssel bajlódik. Ericát megvizsgálták Amerikában, az eredményeit a mi orvosaink is megkapták és elemzik a leleteket. Egyelőre bizonytalanná vált a középjátékos érkezése és az is, mikor állhat a csapat rendelkezésére. A szakmai stábbal úgy döntöttünk, hogy a gondok ellenére ebben a formában megyünk, játszunk tovább, amink van, abból főzünk.

Nagy örömünkre szolgált, hogy sokan kilátogattak a Sportcsarnokba és fegyelmezetten, minden előírást szigorúan betartva drukkoltak a csapatnak. Ezúton is köszönjük szurkolóinknak a példás magatartást! A szerdán megrendezendő Vasas Akadémia elleni idegenbeli mérkőzés zárt kapus lesz, azonban bízunk benne, hogy sokan elkísérnek majd minket szombaton Sopronba.

– nyilatkozta a klub honlapján Szabó Gergő.

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés