Hirdetés
Magyarország

Zala megye legjobbjait köszöntötték:

:

Fotó: ZTE NKK

Hirdetés

Csütörtökön délután tartotta, immár több mint három évtizedre visszatekintő díjátadóját a Zala Megyei Kosárlabda Szövetség elnöksége, melyen a 2021/2022-es szezon legjobbjait ismerte el – írja a ZTE NKK honlapja.

Az Arany Bárány Hotel téli kertjében tartott ünnepségen Balaicz Zoltán, polgármester köszöntötte elsőként az egybegyűlteket, és elmondta, hogy a pandémia árnyékában nagyon jó üzenete van annak, hogy ezt a díjátadót meg tudta tartani a szövetség.

Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Szövetségének főtitkára is köszöntötte a megjelenteket és a kosárlabda sport elmúlt időszakának nehézségeiről és sikereiről beszélt. Nagy feladatnak nevezte, hogy a következő idényben minél több szurkolót megpróbáljanak visszacsalogatni a mérkőzésekre.

A legjobbaknak járó elismeréseket Balaicz Zoltántól és Bodnár Petertől vehették át a díjazottak.

A 2021/2022-es szezonban a legjobb női utánpótlás játékosnak Óházy Juliannát választották  (ZKTE), akinek a díját, betegsége miatt édesanyja vette át.

Igazoltan volt távol az ünnepségtől a legjobb női játékosnak választott Kovács Georgina is, akinek szintén édesanyja vette át a díját.

A szezon legjobb edzőjének Rózsás Gábort választották.

Legjobb férfi utánpótlás játékos: Csuti Kornél (Zalakerámia-ZTE KK).
Legjobb felnőtt férfi játékos: Jordan Barnett (Zalakerámia-ZTE KK).
A Zala megyei bajnokság legjobb játékosa: Tóth Olivér (Egerszegi AC).

A Kosárlabdázásért Zala Megyében-díjat dr. Villányi Antal, a ZMKSZ elnöke vehette át, aki ennek a díjátadónak is a megálmodója volt harmincegy évvel ezelőtt.

 

Hirdetés