Hirdetés
Magyarország

Zalaegerszegen újraindultak az edzések:

:

Hirdetés

Minden körülmény és kockázati tényező mérlegelése után a ZTE NKK vezetősége úgy határozott, hogy megfelelő óvintézkedések, szükséges szabályozások bevezetésével, illetve betartásával újrakezdi az edzéseket – olvasható a klub közleményében.

A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok és az Apáczai Csere János Művelődési Központ szolgál egész hónapban az edzéseink otthonául. Minden korosztályunk folytatja a 2019 nyarának végén megkezdett munkát, eleinte elsődlegesen ismétlés és amolyan mini-alapozás van terítéken, majd a hónap közepétől már remélhetőleg rendes kerékvágásban folytatódhat tovább a szakmai része a dolgoknak.

–  nyilatkozta a klub honlapjának Rózsás Gábor utánpótlás koordinátor.

Utánpótlás edzők irányítása alatt több, mint 100 leány állt ismét edzésbe már az első napokban. A legkisebb, 8-10 évesek számára hetente kettő, míg a legnagyobb, a felnőttkor küszöbe előtt állóknak minden hétköznap legalább egy edzéslehetőséget biztosít az egyesület. Jelen helyzetben ugyan sokszor még úgymond zavarta a játékosokat a labda, de a szakmai stáb tagjai nagy örömmel nyugtázták, hogy a játékosok megfelelő fizikai állapotban érkeztek vissza a hosszú és mentálisan fárasztó kényszerszünetről, azaz a legtöbben becsületesen és rendszeresen végrehajtották az edzők által összeállított, otthon végezhető edzésprogramban szereplő sok-sok feladatot és gyakorlatot.

A korosztályos bajnokságok sajnos úgymond végetérés nélkül befejeződtek, de a jelenlegi bizonytalan helyzetben nagy örömünkre szolgál, hogy edzőinkkel és játékosainkkal közösen legalább ily módon van lehetőségünk folytatni a közös programokat, együtt lenni és készülni az előttünk álló kihívásokra – olvasható a klub közleményében.

Fotó: ZTE NKK

Hirdetés