Hirdetés
Magyarország

Zele Dorina a csapatváltásról, a szekszárdi célokról:

:

Hirdetés

Hétfőn vált hivatalossá, hogy Szekszárdon folytatja pályafutását Zele Dorina. A válogatott játékost az M4 Sport kérdezte.

Zele Dorina hangsúlyozta, hogy Miskolcon is kapott ajánlatot és sok mindent mérlegelt a döntése meghozatala előtt.

Sokáig gondolkoztam rajta, nem volt egyszerű a döntés. A szakmai oldalt is figyelembe vettem.

– tette hozzá.

Legutóbb a 2013/2014-es szezonban szerepelt Szekszárdon Zele Dorina és akkor 14 meccsen 26.1 perc alatt 14.2 pont, 6.9 lepattanó átlaga volt.

Azóta sokat változott a helyzet klubszinten. Az, hogy milyen szerepben leszek, egy összetett kérdés. Más a klub, mások a célok. Ezzel összefüggésben a szerepem is más lesz. Amikor Zseljkóval beszéltem, pozitív volt, hogy kiemelte Studer Ágival való játékoskapcsolatomat. Úgy látja, hogy ez működhetne és emiatt is kerestek meg.

– vázolta a csapatváltás szakmai oldalát a 28 éves játékos, aki minden szerepre nyitott, akár kezdőként, akár a padról beszállva. “Mind a kettő előfordulhat. Meglesz az adott mérkőzésre az adott feladatom. Engem eddig sem zavart, ha a padról kell beszállnom.” – összegzett.

Zele Dorinát a válogatottról is kérdezték az M4 Sporton, miután több társával együtt fog szerepelni a nemzeti csapatból. “Benne volt a döntésemben, hogy Szekszárd is sok játékost is ad a válogatottnak.” – tette hozzá. “Nem hiszem azonban, hogy a válogatottbeli szerepemet ez befolyásolná. Természetesen az pozitív lenne, ha több lehetőséget kapnék klubszinten.”

A célokkal kapcsolatban Zele Dorina sem titkolta, hogy nagyok a tervek a következő szezonra.

Komoly változások lesznek. Nagyon bízom benne, hogy bajnoki döntőt tudunk játszani és bajnokságot nyerni. Látjuk, hogy milyen csapatok vannak alakulóban, minden adott, hogy megnyerhessük a bajnokságot.

– mondta, mielőtt a felkészülés kezdetéről is beszélt volna:

Még ilyen konkrét dolgok nincsenek. Csak most oldották fel a szigorításokat ebben a járványhelyzetben. A következő időpontot a válogatott fogja megadni. Ott fogunk elkezdeni dolgozni. Hogy klubszinten mikor fogunk, én abban bízom, hogy minél hamarabb.

Hirdetés