Hirdetés
Magyarország

Zele Dorina és Cziczás László úton van Magyarországra:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd hivatalos honlapja interjút készített Zele Dorinával.

A magyar válogatott játékosának koronavírus-tesztje a nemzeti csapat amszterdami Eb-selejtezője előtt lett pozitív. A szombati mérkőzésen nem léphetett pályára. Cziczás László másodedzővel, aki pénteken produkált pozitív mintát, vasárnap délután keltek útra Hollandiából.

Még a mérkőzés előtt egy nappal is negatív lett a tesztem, de mivel Cziczás Lacinak pozitív lett az övé, emiatt kérték a teszt megismétlését a játékosoknál is. A mérkőzés napján, szombaton a délelőtti edzés előtt közvetlenül a csarnokban vettek mintákat. Amíg nem jöttek meg a teszt eredményei, addig mindenki a saját szobájában várta a fejleményeket, s az ételt külön hozták nekünk a saját szobánkba, mivel azt nem hagyhattuk el. Délután 16.15 órakor indult a csapat a mérkőzésre, ám előtte körülbelül két perccel, amikor én már teljes menetfelszerelésben vártam a szobámban, kopogtak az ajtón. Örültem, hogy végre indulunk, de Plézer Gábor és Székely Norbi állt az ajtóban és közölték, nem mehetek, mert pozitív lett a teszteredményem. Azt az érzést senkinek nem kívánom… Láttam ugyanis közben,  ahogy a csapattársaim sétálnak el az ajtóm előtt. A meccsig volt majdnem két órám arra, hogy összeszedjem magam. Természetesen néztem a mérkőzést, úgy éreztem,  hogy az elmúlt két nap rányomta a bélyegét a felkészülésre, érezhető volt a kezdésnél, hogy kicsit idegesebbek a lányok a megszokottnál.

– idézte fel az amszterdami eseményeket Zele Dorina, aki a következő időszakról is beszélt:

“Egyelőre még pontos információim nincsenek a továbbiakról, de annyi biztos, hogy az elkövetkezendő pár napot karanténban kell töltenem, s hogy orvosi vizsgálatok sora vár rám, mielőtt újra visszatérhetek a pályára.”

A teljes beszélgetés ITT olvasható.

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd / Jantner Zsolt

Hirdetés