Hirdetés
Magyarország

Zofia Hruscakováé az elmúlt hétvége legjobb teljesítmény-indexe:

:

Hirdetés

Öt mérkőzést rendeztek az elmúlt hétvégén a hazai élvonalban. Minden találkozóról beszámoltunk, így most az egyéni teljesítmények tükrében tekintünk vissza a játéknapra.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb érték Zofia Hruscakova statisztikai lapján szerepel. Az UNI Győr – MÉLY-ÚT együttese 75-74-re alulmaradt a Vasas Akadémia otthonában és ezt a vereséget végül edzőváltás is követte. Ettől függetlenül Hruscakova kiemelkedő meccset zárt 32 ponttal, 11 lepattanóval, 5 gólpasszal és 8 kiharcolt faulttal. A teljesítmény-indexe 47-es lett.

Fotó: kosarsport.hu

Kristina Higgins teljesítmény-indexe is átlépte a 40-es határt, egészen pontosan 43-as lett. A VBW CEKK Cegléd 19 pontos hátrányból fordítva nyert 69-66-ra a PINKK Pécsi 424 otthonában, amikor Higgins 24 ponttal, 15 lepattanóval és 10 kiharcolt faulttal zárt.

Horti Dóra a ZTE NKK centere a teljesítmény-indexek hétvégi rangsorát nézve 37-es értékkel a harmadik. Ugyan csapata 72-56-ra alulmaradt az Atomerőmű KSC Szekszárddal szemben, a válogatott center azonban 18 ponttal, 10 lepattanóval, 4 gólpasszal és 7 kiharcolt faulttal a mezőny egyik legjobbjának bizonyult.

Az Aluinvent DVTK – TFSE-MTK mérkőzés több kiemelkedő egyéni teljesítményt is hozott. Alisia Jenkins, a TFSE klasszisa 35-ös VAL-mutatóval zárt. A statisztikai lapjára 20 pont, 15 lepattanó és 3 gólpassz került. Cyeshe Goree, a DVTK húzóembereként 17 ponttal, 15 lepattanóval, 2 gólpasszal, összességében 35-ös VAL-mutatóval teljesítette a meccset.

Hirdetés