Hirdetés
Archivum

Zsákolással tarkított All-Star gála Törökországban:

:

Hirdetés

Törökországban vasárnap rendezték a nõi kosárlabdázók All-Star gáláját. A remek hangulatú és sok nézõt vonzó összecsapáson a Rátgéber László által irányított és Vajda Annát is felvonultató csapat gyõzött.

Eskiºehir városában, az Anadolu Egyetem minden igényt kielégítõ csarnokában rendezték Törökországban a nõi kosárlabdázók All-Star gáláját. Rengeteg nézõ látogatott ki az eseményre, mely a török liga összes klasszisát felvonultatta. A fehér mezes csapatot Rátgéber László irányította és helyet kaptak benne a Fenerbahce sztárjai, Vajda Anna, Birsel Vardarlı, Nevin Nevlin, Esmeral Tunçluer, Ivana Matovic és Hana Horakova. Ebben a gárdában pattogtatott még többek között Nykesha Sales vagy éppen Vickie Johnson is.
 

A másik oldalon a piros mezes alakulatot a Galatasaray mestere Ceyhun Yıldızoğlu irányította és a keretet elsõsorban a Galata klasszisai, Tuğba Palazoğlu, Seimone Augustus, Sylvia Fowles, Doneeka Hodges és Iºıl Alben adták.

A találkozót színes programokkal egészítették ki, több ismert együttes is fellépett. Volt zsákoló bemutató, minden ami egy gálához kell. A mérkõzés a szokott rendben alakult. Bár az elsõ negyedben a fehér mezes alakulat lépéselõnyre tett szert, összességében végig fej-fej mellett haladtak a hölgyek. A 94-89 arányú gyõzelmet a negyedik negyed végén biztosította be Rátgéber László együttese. A találkozó MVP-je, azaz legértékesebb játékosa a gyõztes csapatot erõsítõ és 16 pontot, illetve 9 lepattanót szerzõ Megan Frazee lett. Vajda Anna 4 pontot és 3 lepattanót szerzett a gálán.

A gála egyik leglátványosabb jelenete az utolsó másodpercekre maradt, amikor Sylvia Fowles egy zsákolást mutatott be.

Még egy zsákolás a találkozóról, igaz kicsit másképp:)

Hirdetés