Hirdetés
Magyarország

300. alkalommal vezette a Szekszárdot Zseljko Djokics:

:

Fotó: Jantner Zsolt / TARR KSC Szekszárd

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, szerdán az Európa Kupában a TARR KSC Szekszárd 83-72-re verte a Dinamo Sasarrit.

Ünnepi találkozó volt, Zseljko Djokics 300. alkalommal irányította vezetőedzőként a szekszárdi együttest.

A mérkőzést megelőző rövid ünnepség alkalmával Tarr János a klub névadó támogatójának ügyvezetője, Szabó Noémi szakmai és sportigazgató, illetve Theodoreán Alexandra csapatkapitány köszöntötték a szakvezetőt.

A köszöntés alkalmával elhangzott, hogy Zseljko Djokics a 2015/16-os szezon második felében csatlakozott a klubhoz. 2016. február 6-án egy idegenbeli győzelemmel mutatkozott be a KSC kispadján, amit rengeteg emlékezetes győzelem követett még az évek során. Első teljes szezonjában hatalmas meglepetésre rögtön a bajnoki döntőig vezette a csapatot, második szezonjától pedig rendre a nemzetközi kupákban is megmérettette magát aktuális csapataival.

Az Európa Kupában az ideivel együtt 5, míg az Euroligában 2 szezonban szerepelt a KSC kispadján. A klub eddigi legfényesebb sikerei is Zseljko Djokics nevéhez fűződnek: a 2018-as soproni Magyar Kupa győzelem, valamint a 2021-ben szerzett Európa Kupa bronzérem örökre bekerült a KSC történelemkönyvébe. Az első évben szerzett bajnoki ezüstöt még további kettő követte, a Magyar Kupában pedig két ezüst és két bronzérmet sikerült szereznie.

Hirdetés