Hirdetés
Magyarország

Zseljko Djokics betegsége miatt nem utazik Isztambulba:

:

Hirdetés

Betegsége miatt nem tart az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatával a török Galatasaray elleni Európa-kupa negyeddöntő visszavágójára Zseljko Djokics vezetőedző – írja a klub honlapja.

Vezetőedzőnk már a Galatasaray elleni hazai meccset megelőzően is komoly légúti megbetegedéssel küzdött, éppen emiatt már az edzéseket is Horváth Zsófia másodedző vezette a találkozó előtti napokban. Zseljko a meccsen így is ott volt, de állapota azóta nem javult, így most orvosunk javaslatára nem utazik velünk Isztambulba a visszavágóra. Bízunk benne, hogy mielőbb meggyógyul és újra munkába állhat. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de a lehetőségeinkhez mérten is a legjobb tudásunk szerint szeretnénk helytállni Isztambulban.

– nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető a klub honlapján.

Mint ismert, az első mérkőzésen 88-60-as sikert aratott Szekszárdon a Galatasaray. A KSC kedden 12.30-kor indul Budapestre, onnan repül Isztambulba, ahová helyi idő szerint este nyolckor érkezik meg. Sajnos betegségek miatt csak kilenc játékossal indul el a keret, a mérkőzést magyar idő szerint szerdán 18 órakor rendezik.

Hirdetés